Maak kennis
met Floyd


Als een Amsterdamse fotograaf met een passie voor fotografie, geloof ik dat het vastleggen van momenten niet alleen een kunst, maar ook een verhaal is.

Of je nu op zoek bent naar professionele portretten, familiemomenten of het vastleggen van je evenement, Snapshots by Floyd is er om jouw verhaal te vertellen door middel van onze foto's. De aanpak van Snapshots by Floyd is ongedwongen en spontaan, en werkt onopvallend om de beste, meest natuurlijke momenten vast te leggen die de sfeer van jouw evenement weerspiegelen.

Met een scherp oog voor detail en gevoel voor emotie, zorgt Snapshots by Floyd ervoor dat we alle belangrijke momenten vastleggen die jij en je gasten zullen koesteren voor de komende jaren. De diensten van Snapshots by Floyd omvatten events, portretten, familie en nog veel meer. Met de foto’s van Snapshots by Floyd kun je jouw marketingmateriaal verrijken, je social media platformen aantrekkelijker maken of zelfs jouw gasten bedanken voor hun aanwezigheid op je evenement.

Als je op zoek bent naar een fotograaf die jouw verhaal op ongedwongen en spontane manier vastlegt, dan ben je bij Snapshots by Floyd aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om jouw specifieke vereisten te bespreken en wij helpen jou graag verder.